Τώρα είναι 23 Σεπ 2018

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC+02:00
Δημιουργία νέου θέματος  Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να προβείτε σε περαιτέρω απαντήσεις.  [ 1 δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Όροι χρήσης φόρουμ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Νοέμ 2008 
Χωρίς σύνδεση
Administrator

Εγγραφή: 29 Οκτ 2008
Δημοσιεύσεις: 34
Moto: μοτο
Όροι Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας

Το dirtbike.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης / μέλος των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά.

Οι κυριότεροι κανόνες λειτουργίας συνοψίζονται στα εξής:

* Απαγορεύεται η δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμού πρόσβασης. Αν έχετε πρόβλημα με την πρόσβαση σας στο forum μην δημιουργείτε νέο λογαριασμό, χρησιμοποιείστε την φόρμα επικοινωνίας.
* Απαγορεύεται η σύνταξη μηνυμάτων σε Greeklish (Ελληνικά με Λατινικούς χαρακτήρες).
* Απαγορεύονται τα μηνύματα για παράνομο λογισμικό, λογισμικό εξουδετέρωσης προστασίας, ή αναφέρονται σε παράνομη απόκτηση προστατευμένου περιεχόμενου.
* Απαγορεύονται τα μηνύματα που έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία έριδων / κακής ατμόσφαιρας στο forum. Σεβαστείτε όλα τα μέλη ακόμη κι αν διαφωνείτε. Σεβαστείτε όλα τα πρόσωπα φυσικά ή νομικά ακόμη κι αν σας έχουν βλάψει.
* Τυχόν αντιρρήσεις σε επεμβάσεις των Συντονιστών του Forum θα πρέπει να υποβάλλονται με Προσωπικό Μήνυμα στον Συντονιστή και όχι δημόσια.
* Απαγορεύονται οι διαφημίσεις στις υπογραφές ή στα μηνύματα.

Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο Forum του dirtbike.gr. Παρακαλούμε, μόλις βρείτε λίγο χρόνο, διαβάστε το πλήρες κείμενο με προσοχή.

Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο Forum του dirtbike.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων Λειτουργίας. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του Forum για τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Όρους Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας.

Οι όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση εφόσον παραστεί ανάγκη με παράλληλη δημοσίευσή τους στην παρούσα θέση και ισχύουν για όλους τους επισκέπτες του dirtbike.gr, όσο και για τα εγγεγραμμένα μέλη του.

Η πρόσβαση σε αυτό το Forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες τους οποίους αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο Forum του dirtbike.gr

Συμπεριφορά και Δεοντολογία Μελών

Πριν ζητήσετε / ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:

* Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση του Forum(Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα).
* Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο το δυνατό πιο σαφή τρόπο. Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλυτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους.
* Θυμηθείτε πως οι υπόλοιποι χρήστες του Forum δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν, μπορεί να μην υπάρχει απάντηση για το ερώτημά σας ή, απλά, οι αναγνώστες της ερώτησής σας να μην τη γνωρίζουν.

Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες).

Μη γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε με μέτρο έντονους (bold) χαρακτήρες.

Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», έτσι ώστε να μην παραπλανιούνται οι αναγνώστες.

Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε forum η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) του οποίου σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε τον moderator προκειμένου να το μετακινήσει στην ορθή κατηγορία.

Ελέγξτε το μήνυμά σας, αφού το ανεβάσετε για αβλεψία που τυχόν αλλοιώνουν το νόημα του . Μην κάνετε συμπληρωματικό μήνυμα για να αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Επεξεργασία"(για διάστημα 30 λεπτών από την δημοσίευση) για να διορθώσετε το μήνυμά σας. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την διαγραφή για κάποιο δικό σας λανθασμένο μήνυμα από τους Συντονιστές .

Όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα δεν είναι ανάγκη να κάνετε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφέρεστε.

Τα μηνύματα (μήνυμα) των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.

Φροντίστε να μη δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτεται επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονά σας ακούγονται και πέρα από τα όρια του Forum και δε θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο.

Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό είναι να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του.

Το Forum σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα άλλα μέλη μέσω προσωπικού μηνύματος (PM), οπότε καλό είναι να αποφεύγετε απαντήσεις για ένα θέμα ή συζήτηση που αφορά δυο άτομα.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην χρησιμοποιείτε εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του Forum.

Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.

Κάθε επισκέπτης/μέλος του dirtbike.gr έχει τη δυνατότητα «αναφοράς» (report) των δημοσιεύσεων άλλων μελών που παραβαίνουν τους όρους χρήσης, ζητώντας την επέμβαση της ομάδας διαχείρισης, η οποία και θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση της. Η «αναφορά» παραβάσεων μπορεί να γίνει με την χρήση των σχετικών συνδέσμων, που περιλαμβάνονται στις περισσότερες από τις σελίδες του dirtbike.gr.

Οι συμμετέχοντες κατανοούν και αποδέχονται ότι το dirtbike.gr διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα ο Διαχειριστής και οι Συντονιστές να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ ολοκλήρου τα προσβλητικά ή ανάρμοστα μηνύματα.

Οι συμμετέχοντες κατανοούν και αποδέχονται ότι ο Διαχειριστής και οι Συντονιστές έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δε συμφωνούν με τους Όρους Χρήσης και του Κανόνες Λειτουργίας Forum στο dirtbike.gr.

Απαγορεύονται τα greeklish

Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες)!

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος.

Μοναδική εξαίρεση θα υπάρχει για νέα μέλη που θα ειδοποιούνται να κάνουν επεξεργασία το μήνυμα τους, στην περίπτωση που το μήνυμα δεν γραφεί στα Ελληνικά σε εύλογο χρονικό διάστημα θα διαγράφεται!

Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Παράνομο υλικό, υλικό και μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού

Παράνομο υλικό, υλικό και μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού

Απαγορεύονται αυστηρά τα μηνύματα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο, καθώς και μηνύματα που περιγράφουν μη νόμιμες πράξεις ή προτρέπουν σε αυτές.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)!

Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών

Απαγορεύονται αυστηρά τα μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία mp3, wma, wav κλπ.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)!

Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Διαφημίσεις και Spamming

Απαγορεύονται αυστηρά οι διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους. Επίσης απαγορεύεται το spamming (πολλαπλή υποβολή μηνύματος, υποβολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)!

Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Υποβολή εριστικών μηνυμάτων (trolling)

Συστηματική υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που ως στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στη ζωή του Forum (Trolling)

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)!

Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Σημείωση : Για να εκτελεστούν τα ανωτέρο εκτός της απόφασης του διαχειριστή ο οποίος μπορεί να ενεργεί αυτοβούλως, απαιτούνται 10 αναφορές μελών.

Υβριστικά, ρατσιστικά μηνύματα και προσωπικές επιθέσεις

Απαγορεύονται αυστηρά τα μηνύματα με προσωπικές επιθέσεις ή με την χρήση ειρωνικών, χλευαστικών, απειλητικών, ρατσιστικών και προσβλητικών εκφράσεων και προσωπικών χαρακτηρισμών. Οι όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις θα πρέπει να γίνονται σε κόσμιο επίπεδο, και σε ήπιο τόνο, ώστε να μην προσβάλλεται ο συνομιλητής.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)!

Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Σημείωση : Για να εκτελεστούν τα ανωτέρο εκτός της απόφασης του διαχειριστή ο οποίος μπορεί να ενεργεί αυτοβούλως, απαιτούνται 10 αναφορές μελών.

Μηνύματα με γραφικά εκτός των επιτρεπόμενων ορίων

Απαγορεύεται στα μηνύματα να τοποθετείτε γραφικά μεγαλύτερα από 500 pixel μήκος με τη χρήση του image tag. Μπορείτε όμως να τα ανεβάζετε ως συνημμένα αρχεία στα μηνύματα σας και να χρησιμοποιείτε το attach tag!

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται τη διαγραφή του συγκεκριμένου μηνύματος ή των γραφικών.

Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Συντονιστική Ομάδα του dirtbike.gr

Οι συμμετέχοντες κατανοούν ότι η Συντονιστική Ομάδα (ΣΟ) του dirtbike.gr ((Διαχειριστές και Συντονιστές) αποτελείται από διακεκριμένα μέλη του, τα οποία σαν κύριος στόχο τους έχουν την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία της μικρής κοινότητας που αποτελεί το forum και να υποστηρίζουν το forum που είναι υπεύθυνοι. Έχουν αναλάβει επίσης τον "άχαρο" ρόλο να να επιβλέπουν την τήρηση των Όρων Χρήσης και των Κανόνων Λειτουργίας Forum στο dirtbike.gr.

Όλα τα μέλη της ΣΟ είναι εθελοντές και γι αυτό θα πρέπει να δείχνετε τον πρέποντα σεβασμό στον χρόνο που αφιερώνουν για την ομαλή λειτουργία της κοινότητας μας.

Οι συμμετέχοντες κατανοούν και αποδέχονται ότι το dirtbike.gr διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα ο Διαχειριστής και οι Συντονιστές να διαγράφουν τα προσβλητικά ή ανάρμοστα μηνύματα ή θέματα.

Οι συμμετέχοντες κατανοούν και αποδέχονται ότι ο Διαχειριστής και οι Συντονιστές έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του forum, που, κατά την κρίση τους, δε συμφωνούν με τους Όρους Χρήσης και του Κανόνες Λειτουργίας του.

Οι συμμετέχοντες κατανοούν και αποδέχονται οποιαδήποτε απορία ή διαφωνία υπάρχει για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (pm) ή e-mail στους αρμόδιους Συντονιστές ή τον Διαχειριστή και όχι με δημιουργία θέματος.

Οι συμμετέχοντες κατανοούν και αποδέχονται ότι το dirtbike.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να απαγορεύσει την πρόσβαση στο Forum (ban) στα μέλη που έχουν παραβιάσει το γράμμα ή το πνεύμα των Όρων Χρήσης και των Κανόνων Λειτουργίας Forum στο dirtbike.gr.

Δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων τρίτων

Όπως ρητά αναφέρεται στους κανόνες λειτουργίας του forum: Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών ή τρίτων προσώπων χωρίς την άδεια τους. Στα προσωπικά δεδομένα συμπεριλαμβάνονται και ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, φωτογραφίες, e-mail, κωδικοί.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)!

Η Συντονιστική Ομάδα εφαρμόζει πολιτική Μηδενικής Ανοχής για την παραβίαση του κανόνα αυτού.


Κορυφή
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις πριν από:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος  Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να προβείτε σε περαιτέρω απαντήσεις.  [ 1 δημοσίευση ] 

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC+02:00


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Μετάβαση σε: 

Δημιουργήθηκε από phpBB® Forum Software © phpBB Limited

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com